KTO 1. ve 15.Meslek Komiteleri Üyeleriyle, İstanbul Yapı Fuarı’nda

38 yıldır yapı sektörünün uluslararası zirvesi olan Yapı Fuarı /İstanbul, 21-25 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul Büyükçekmece’de gerçekleşti.

Körfez Ticaret Odası (KTO)  1. ve 15. Meslek komiteleri her yıl olduğu gibi, üyelerinin İstanbul Yapı Fuarı’nı ziyaret etmeleri amacıyla 23 Nisan Perşembe günü Yapı Fuarına gezi düzenledi.

Sektör temsilcileri, yatırımcıları, yeni iş ve yatırım olanaklarını ve gelişen teknolojileri yerinde görebilme imkanı sunan İstanbul Yapı Fuarına, KTO’nun 1. Ve 15. Meslek komiteleri sektörleri inşaat, inşaat malzemeleri ve diğer yapı sektörleri grubunda olan meslek grubu üyeleri katıldı. Katılımcılar, fuardaki sektörel gelişmeleri takip etme ve sektörleri ile ilgili stant açan firmalarla bire bir görüşe imkanı yakaladı.

Fuar, en son yenilik ve teknolojileri barındıran ürün çeşitliliği, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları ile yapı malzemeleri, doğrama, yalıtım, çatı, yapı tesisat, prefabrik, iş makineleri, aydınlatma gibi birçok sektörü ilgilendirecek yapı sektörünün tüm bileşenlerinin bir araya geldiği sektörün zirvesi oldu.

Fuara katılan KTO komite üyeleri, fuarın en çok gelişen teknolojilerle inşaat sektöründe meydana gelen değişiklikler ve yenilikleri görmek üzere ziyaret etmek istediklerini ifade ettiler. 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817