KTO 2016’NIN İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
 Körfez Ticaret Odası (KTO) Ocak ayı meclis toplantısı meclis başkanı Güngör Ayhan’ın başkanlığında yapıldı. Ocak ayı meclis toplantısı açılış konuşmasında ay içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, meclis ve meslek komiteleri üyelerine bilgi verdi.

Reformlar Tamamlanmalı

Konuşmasında terör olaylarına değinen Mustafa Efe Gölcükte şehit düşen polis memurumuz ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mustafa Koç için başsağlığı dileklerinde bulundu. Konuşmasında ekonomik gelişmelere de değinen KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ‘Türkiye 2016 ile birlikte seçimlerin bulunmadığı bir sürece giriyor. Bu, ekonomide yapısal reformların hayata geçirilmesi için büyük bir fırsat. Türkiye yeniden sürdürülebilir ve yüksek büyüme oranlarını yakalayabilmek için eksik bırakılan reformlar tamamlanırsa ve bu reformlara odaklanılabilirse büyümemiz beklentilerin üzerinde olabilir’. Dedi.

 

 

KTO Başkanı Mustafa Efe Uyardı

Asgari ücret maliyetindeki artış, enflasyon oranları faizlerdeki artış gibi konulara da değinen Mustafa Efe 2016 yılına dalgalanmalarla başlanıldığını işletmeler olarak risklere, maliyetlere, ve nakit yönetimine azami dikkat gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817