banner2779
banner2752
banner2750

KTO- AZERBAYCAN TİCARET ODASI ONLİNE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR

Daha önce Bosna Hersek Ticaret Odası kadın girişimcileri ile benzer bir etkinlikte bir araya gelinen organizasyona bir yenisini daha ekleyen Körfez Ticaret Odası inşaat ve yapı sektöründen girişimcilere ve şirketlere yönelik olarak ta ikili iş görüşmeleri organize etti. Organizasyon ile Ağ kurmak, iletişim kurmak, deneyim alışverişinde bulunmak, aynı zamanda Covid-19'un iş hayatimiz üzerindeki etkilerini azaltmak ve yeni iş ortaklıkları kurulması amaçlanıyor.

7 DİLDE ÇEVİRİ DESTEĞİ VERİLECEK

Körfez Ticaret Odası ve Azerbaycan Ticaret Odası arasında yapılacak olan Bu etkinliğe katılanlar, iş toplantıları için sağlanan platforma ücretsiz olarak kayıt olabilecek, tanıtım materyalleri gönderebilecek, diğer katılımcıların profillerini görüntüleyebilecek ve doğrudan B2B çevrimiçi toplantılar yapabilecek. Doğrudan görüşmeleri dileyenler Zoom üzerinden tercüme desteği olmadan ve ayrica chat kısmı üzerinden 7 dilde tercüme desteği ile de yazılı olarak yapabilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751