KTO Başkanı Efe,
 TOBB Birlik Merkezi'nde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu' nun ev sahipliğinde düzenlenen ve ülke genelindeki Odalarında yoğun ilgi gösterdiği akreditasyon konferansına KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Zımba, Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Çağlayan, Mustafa Genç, Mustafa Gülçan, Şener Söğüt ve Veli Yıldız katıldı.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, "Akredite olan oda ve borsalarımızı 5 yıldızlı olarak tanımlanıyor. Beş yıldızlı otel müşterisine nasıl hizmet veriyorsa, 5 yıldızlı oda ve borsalar da bu kalitede hizmet verecek. Akreditasyon çalışmaları süren Odamız da dahil 69 Oda da sertifikasını aldığında 5 yıldızlı Oda sayısı 221'e ulaşacak. Körfez Ticaret Odası olarak çalışmalarımızı itina ile yürüteceğiz. " açıklamasında bulundu.

Efe, "Ülkenin ekonomik olarak büyümesi önemli. Çünkü ekonomi güçlü olmazsa ne vatandaşınızın refahı olur, ne de dışarıda bir ağırlığınız olur. O yüzden üyelerimizin önünü açacak adımlar atmaya her zaman özen gösteriyoruz. "

Akreditasyon konferansının öğleden sonraki bölümünde gerçekleştirilen seminerde konuşan TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete de konuşmasında oda ve borsaların akredite olabilmesi için eğitimler, geliştirme ziyaretleri ve denetimler gibi 3 temel süreci yaşaması gerektiğini kaydetti. Sistemin etkinliğinin oda ve borsa üst yönetimlerinin sisteme yaklaşımları ile doğrudan ilgili olduğunu bildiren Mete, Avrupa standartlarında hizmet için yola çıktıklarını hatırlattı. Halim Mete, önemli olanın akredite belgesine sahip olmak değil, bu belgenin gerekliliklerini yaşatabilmek olduğunun altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817