banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KTO Başkanı Öztürk ‘’ Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz"

KATILIM YOĞUNDU

Körfez Ticaret Odası gerçekleştirilen seçimlerin ardından bir yandan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken bir yandan da oda etkinlikleri kapsamında programlar düzenlemeye devam ediyor. Cemalettin Fidancı Meclis Salonunda gerçekleştirilen 6502 sayılı Tüketici Koruma Kanunu ve Getirdiği Yükümlülükler Konulu Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi. Programa Vali yardımcısı Dursun Balaban, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Yahya Öztürk, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile üyeler katılım sağladı. Programda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü, Ahmet Erdal, Piyasa Gözetim Uzmanı Sayın Kadir Yılmaz, Piyasa Gözetimi Reklam Müdürü Oğuz Şahin konu ile ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

6502 SAYILI KANUN DETAYLI OLARAK ANLATILDI

Gerçekleştirilen sunum kapsamında katılımcılara; Tüketici sözleşmelerindeki haksız şartlar, ayıplı mal, taksitli satışlar, iş yeri dışında kurulan sözleşmeler, ön ödemeli konut satış sözleşmeleri, mesafeli sözleşmeler, devre tatil sözleşmeleri, paket tur sözleşmeleri, abonelik sözleşmeleri, fiyat etiketi, satış sonrası hizmetler, piramit satış sistemleri gibi pek çok konu anlatıldı.

KTO BAŞKANI RECEP ÖZTÜRK ‘’ BÖYLE BİR ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN ONUR DUYUYORUZ’’

Program açılış konuşmasını gerçekleştiren KTO Başkanı Recep Öztürk ‘’Körfez Ticaret Odası olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim. Biliyorsunuz Tüketiciyi koruma kanunu; Kamu yararına uygun olarak tüketicinin sağlık ve güvenliği ile ekonomik çıkarlarını Koruyucu, Aydınlatıcı, Eğitici, Zararlarını tazmin edici, Aynı zamanda, Üretici ve tüketicilerimizin haklarını karşılıklı olarak koruyan, güven bağını güçlendiren ve bu konulardaki politikaların oluşturulmasında gönüllü örgütlenmeleri teşvik etmeye ilişkin hususları düzenlemektir. Bu kapsamda bizlere verecekleri değerli bilgiler için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Ahmet Erdal ve ekibine şimdiden teşekkür ediyorum’’ dedi. Program plaket takdimleri ile son  buldu.

 Ticaret İl Müdürümüz Veysi Uzunkaya
Vali Yardımcımız Dursun BALABAN'a, Esnaf Odası Başkanı Sayın Yahya ÖZTÜRK'e ve tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826