banner2779
banner2752
banner2750

KTO Başkanı Öztürk: Desteğimiz Rifat Başkanımızla

Yapılan komite seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılan, sonrasında oluşan mecliste üyelerin desteği ile yeniden Körfez Ticaret Odası (KTO) Başkanlığına seçilen Recep Öztürk ile beraberindeki heyet, Hisarcıklıoğlu ile TOBB merkezinde bir araya geldi. Oda Başkanı Öztürk’e ziyareti sırasında Meclis Başkanı Güngör Ayhan, oda yönetimi ve meclis üyeleri eşlik etti.

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Kalabalık bir heyetle Ankara’ya giden heyeti sıcak ve samimi bir şekilde ağırlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile yapılan görüşme sırasıda KTO yönetimine ve meclis heyetine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

“RİFAT BAŞKANIMIZA GELDİK”

KTO Başkanı Recep Öztürk, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Seçimlerimiz üstün demokrasinin en iyi olduğu ticaret odalarındaki şekliyle geçti. Huzurlu bir şekilde seçim sürecini tamamladık. İnşallah bundan sonra da üyelerimize, ülkemize, ilçemize hayırlı hizmetler edeceğiz. Biz Rifat Başkanımızı ziyarete geldik ama Rifat Başkanımız da çok enteresan şekilde her zaman olduğu gibi iletişimi en yakın, en kolay kurabildiğimiz bir başkanımız.

“ÜYELERİMİZE HİZMET VERİYORUZ”

Sadece buraya gelmek değil, istediğimiz her an kendisine ulaşabiliyoruz. Üyelerimizin her türlü problemini çok kolaylıkla iletebileceğimiz bir ortam sağlıyor. Bu konuda zaten ticaret odalarının uzun süredir yaptığı akreditasyonla statüsünü ve seviyesini oldukça yükseltti. Biz de onun çizdiği hedefler doğrultusunda en üst seviyede bölgemize, üyelerimize ticarete hizmet vermeye çalışıyoruz.

“RİFAT BEY’E RAKİP ÇIKMAZ”

Mayıs ayında seçim sürecimiz var. Başkanım zaten aday. Başka da rakip çıkacağını düşünmüyorum. Şunun için düşünmüyorum; Rifat Başkanımın çok başarılı olduğu, çok üstün bir şekilde bizlere ve üyelerimize hizmet edebildiği için bunu düşünmüyorum. Enteresan da bir şey. Bu kadar yıl görev yapıp da bu kadar heyecanını kaybetmeyen insan profilini yakalamak herhalde ülkemizde çok zor”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751