KTO binasına KOTON geliyor
Kocaeli Ticaret Odası (KOTO)`nun aylardır boş duran İzmit şehir merkezi Yürüş yolu güzergahındaki 5 katlı binası sonunda kiralandı. KOTO, aylık 50 bin TL kira, artı yüzde 20 stopaj karşılığında binayı KOTON Mağazası`na kiraladı. KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Keleş, binayı kiralamak için başvuruda bulunun 4-5 mağaza ve bir banka ile yaptıkları görüşmelerde koşullarına en uygun teklifin uluslararası bir marka olan KOTON Mağazası`ndan geldiğini söyledi. Keleş, “Önümüzdeki bir iki gün içinde sözleşme imzalayacağız” dedi.
 
KOTON MAĞAZASI OLACAK
KOTO binasına önce Boyner Grubu talip olmuş, ancak son anda anlaşmazlık çıkmıştı. KOTO yönetimi, aylık 50 bin TL kira, artı stopaj istiyor ve bir yıllık kira bedelini peşin talep ediyordu. Boyner Grubu binayı kiralamaktan vazgeçince, KOTO 13`üncü meslek komitesi üyeleri ve KOTO Meclis Üyesi Halil İbrahim Şişman binaya talip olmuştu. 
 
AYLIK 50 BİN TL KİRA 
Yönetim kurulu, binayı kendi üyelerine KOTON Mağazası`na vermeyi tercih etti. Başkan Keleş, “KOTON aylık 50 bin TL kira artı yüzde 20 stopaj ve bir yıllık kira teklifimizi kabul etti. Şartlarımıza uygun bir teklif olduğu için yönetim kurulu kararıyla binayı 10 yıllığına kiraladık. Önümüzdeki bir kaç gün içinde binayı kendilerine teslim edeceğiz” dedi. KOTON böylelikle ilimizdeki mağaza sayısını da 4`e çıkarmış oldu. (bizimkocaeli)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AKKURT 12 yıl önce

eskidji gayrimenkul olarak bu işte aracilik hizmeti vererek bu başariya da imza attiğimiz için gururluyuz....

banner2817