KTO, Birleşik Arap Emirliklerinden yatırımcıları Körfezle buluşturdu

Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan önemli firmaların yatırımcılardan oluşan heyet KTO ile müşterek çalışmalarda bulunmak üzere Körfez’e geldi. Yatırımcılar Mohammed Rajab, Abdul Kader Jalab ve Dr. Sabet Abu Karem ve Mark Majani’den oluşan heyet Körfez’de yapıla bilecek yatırımlar üzerine ikili görüşmeler yaptı. Körfez Ticaret Odası Katar'a gerçekleştirilen ziyaretten sonra şimdi de B.A.E.’inden gelen heyeti ağırladı. Özellikle inşaat, sağlık ve turizm alanında yatırım yapmak isteyen yatırımcılardan oluşan heyet Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Morali'dan destek istedi. İki ülke arasındaki ticari bağlantılara dikkat çekilerek Körfez’de yapılacak uygun yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

"TÜRKİYE EVİMİZ GİBİ"

Körfez Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen görüşmelerde işadamları Türkiye’ye duydukları hayranlığı dile getirerek ''Gittiğimiz hiçbir ülkede bu kadar rahat edemiyoruz. Türkiye evimiz gibi ayrıca Körfez ilçesinde inşaat, turizm, sağlık alanlarında sizin de yol kılavuzluğunuzda, önerilerinizle yatırımlar yapmak isteriz, Biz burada temsilen bulunuyoruz bizim gibi pek çok yatırımcı var dediler’’ İki ülke arasında diş ticareti geliştirmek ve sürekliliği sağlayabilmek her iki ülkeye önemli kazanımlar sağlayacak.

" GURUR DUYARIM"

KTO Başkanı Sibel Moralı’da ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Gerçekleştirdiğimiz Katar ziyaretinden sonra Körfez Ticaret Odası olarak şimdide Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen işadamlarını ağırlamak, ilçemize, ilimize ve ülkemize katkı sağlayabilecek böyle adımlar atmaktan son derece memnunum. İlimiz ve ülkemize katkı sağlayacak her organizasyon her platformda Körfez Ticaret Odası olarak yer alacağımıza olan inancımızla yaptığımız görüşmenin Körfez ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817