KTO'da Ahşap Kablo Sevk Makarası Nasıl Üretilir? Konulu Seminer Düzenlendi

Türkiye’de konusu ve alanında ilk defa ‘’ Ahşap Kablo Sevk Makarası Nasıl Üretilir ? ‘’ konulu seminer, Süleyman KIRVELİ Orman Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Orman Endüstri Mühendisi Rasim KIRVELi öncülüğünde Körfez Ticaret Odasında yoğun katılımla düzenlendi. Seminere ilişkin açıklamalarda bulunan Rasim KIRVELi şu ifadelere yer verdi: ‘’ Öncelikle bu seminer Türkiye’de ilk kez Körfez ilçemiz ve Körfez Ticaret Odamızda düzenlenmesi bana çok büyük mutluluk vermiştir. Ahşap kablo sevk makarası seminerini facebook isimli sosyal medyadaki Türkiye Ağaç Platformu grubundan duyurduğumda katılımın bu kadar yüksek olması beni aslında şaşırtmadı. Çünkü ahşap kablo sevk makarası spesifik bir ürün olduğundan  çok fazla üreticisi bulunmamaktadır. Bu ürünü kablo firmaları ambalaj malzemesi olarak temin etmektedir. Makara olmazsa, kabloyu saracak bir ambalaj malzemesi yok. Bu yüzden ahşap kablo sevk makarası kablocular için vazgeçilmez bir üründür.

 Pandemiyle birlikte artan yurtdışındaki taleplerden dolayı makarada ciddi birtalep olmuştur. Biz de bu sektörde açık gördüğümüz için 2021 Kasım ayında bu sektöre girmeye karar verdik. Makara işinde yıllardır üretim yapan Kocaeli Körfez’deki İdris VİRDİL beyden hertürlü tecrübesini bilgi ve deneyimini edinerek çalışmalarımıza başladık. Daha sonra sektördeki yoğun talebi görünce ve bu taleplere cevap veremeyince bizlerde bu semineri düzenleyerek belki farklı insanlara ekmek kapısı olabileceğini düşündük. Ve düşüncemizde ne kadar haklı olduğumuzu da bu seminerde görmüş olduk. Seminere Giresun, Eskişehir, Kütahya Balıkesir, İstanbul, Denizli, Bursa, Kocaeli gibi illerden birçok üretici firmanın katılımı bizi oldukça mutlu etti. Birlikten güç doğar şiarıyla makara işine girmeyi düşünen firmaların olması bizi sevindirdi.

Körfez Ticaret Odamızda misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlama ortamını bize  sağlayan odamıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817