KTO'da Komiteler Müşterek Ve Meclis Toplantısını Bir arada Yaptı

Toplantıya Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt misafir oldu.

KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI SÖĞÜT MİSAFİR OLDU

Körfez Ticaret Odası Temmuz Ayı meclis toplantısı Güngör Ayhan Başkanlığı’nda komiteler müşterek toplantısı ile birlikte yapıldı. Toplantıya Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Vergi Dairesi Müdürü Dursun Kaçar, Körfez İlçe Sağlık Müdürü Mahmut Utangaç ve Körfez İlçe Tarım Müdiresi Semra Koşumcu katılarak kurumları ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ilçemiz pandemi sürecinde tüm kurumlarımızın ortak çalışması ve emekleriyle tam not aldı’ ’dedi.

KOMİTELER YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

KTO Temmuz Ayı meclis toplantısı ve komiteler müşterek toplantısında komiteleri adına söz alan Halil Küçük, Erdoğan Songur, Ayşe Hacet Aşar, Fatih Fidan, İdris Cömert, İlker Can Dönmez, Bahattin Taş yaşanılan süreçte  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ilettikleri yazılar, gelen cevaplar ve takip ettikleri sorunlar ile ilgili meclis ve komite üyelerine bilgilendirme yaptılar.

ÖZTÜRK ODA ORGAN ÜYELERİ İLE BAYRAMLAŞTI

Körfez Ticaret Odası meclis ve komiteler müşterek toplantısında konuşan Öztürk ‘’ Öncelikle Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup’ta 2019-2020 sezonunu şampiyonu olan Kocaelispor’u buradan tebrik ediyorum. Kocaelispor’un şampiyonluğunun Hem Kocaelispor’umuz, hem kentimiz için önemli bir başarı olduğunuz düşünüyoruz. Ayrıca biliyorsunuz geçtiğimiz ay oldukça üzücü olaylarla karşılaştık. “Bursa, Artvin ve Rize’deki sel felaketlerinde ve Komşumuz Sakarya’da havai fişek fabrikasında ve sonrasında imha edilmek üzere taşınma esnasında araçta meydana gelen patlamada can kayıplarımız oldu. Şırnak’ta, Pençe-Kaplan Operasyonu’nda, Hakkari ve Siirt’teki terör saldırısı ile Van’daki Uçak kazasında şehitler verdik. Tüm kayıplarımıza Allah’tan rahmet diliyor, Bingöl, Van, Manisa, Muğla’daki depremlerden etkilenenlere tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz. Ayrıca Milli ve manevi değerlerin coşkuyla yaşandığı, toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşlik atmosferinin pekiştiği müstesna günlerinden olan Kurban Bayramınızı şimdiden en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817