banner2779
banner2752
banner2750

KTO'DAN ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

Körfez Ticaret Odası 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Körfez Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gülünce Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi İşbirliğiyle Gerçekleştirilen organizasyona ilçe protokolü ve Körfez Halkı geniş bir katılım gerçekleştirdi.  Körfez Kaymakamı Sayın Hasan Hüseyin Can, Körfez Başsavcısı Sayın Burak Olgun, İl Rehabilitasyona Müdürü Mustafa Kızmaz Körfez İlçe Emniyet Müdürü Sayın Yusuf Aydın, Körfez İlçe Jandarma Komutanı Sayın Bahadır Durgut, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim Okutan, Kaymakamlık daire müdürleri, STK Ve Dernek Temsilcilerinin Katılımı İle gerçekleştirilen organizasyonda özel öğrenci Nilay Kadriye Bolat bireysel resim sergisini katılımcılara anlattı.

ENGELLİ AİLELERİNDE KABULLENME SÜRECİ ANLATILDI

Körfez Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen serginin ardından uzman klinik psikolog  Doğancan Dursun ilçe protokolü ve katılımcılara engelli ailelerin yaşadığı zorluklar ve dış çevrenin engelli çocuk ve ailelere yaklaşımı ile ilgili detaylı bilgilendirmede bulundu.

ÖZTÜRK: GÖZDEN GEÇİRMELİYİZ

Günün anlam ve önemini belirten Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü bizlere, engelli bireylere yönelik olarak bugüne kadar yapılan, yapılamayan, yapılması gereken çalışmaları bir kez daha gözden geçirme fırsatı sunmaktadır. Biliyoruz ki fiziki anlamda engellilik kimsenin tercihi değil, doğuştan ya da sonradan hepimizin başına gelebilecek bir durumdur. Hepimizin birer engelli adayı olduğunu göz önüne alarak Kentleşmenin engelli vatandaşlarımızı göz önünde bulundurarak planlanmasının en önemli konuların başında geldiğini ve engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması anlamında önemli bir yer tuttuğunu düşünüyoruz’’ dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751