KTO'DAN KADINLARA YÖNELİK KEMİK TARAMASI

Son olarak Yeni yalı Mahallesi Aile Sağlık Merkezinde kadınlara yönelik olarak kemik taraması etkinliği gerçekleştirdi.

Körfez Ticaret Odası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Kaymakamlığı işbirliği ile Yeniyalı Aile Sağlık Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılım çok yoğun oldu. Sabah saatlerinde başlayan etkinlik gün boyunca devam etti.

Moralı: Kemik erimesi için tüm kadınlarımız bu testi yaptırmalı

Kemik taramasının önemine dikkat çeken MORALI ‘’Kadınlarda görülme olasılığı yüksek olan bu hastalık, 40 yaş ve daha ileri yaş, hormon oranlarının bozulması, beslenme bozuklukları ve kafein zengini ürünler (alkol, sigara, kahve, kola) tüketmek gibi nedenlerle meydana geliyor. Bu nedenlerle başlangıç gösteren kemik erimesi hastalığı ilerlediği takdirde kişilerde kemik kırılmalarına ve eklem ağrılarına sebep olabiliyor Körfez Ticaret Odası olarak buna dikkat çekmek için bu etkinliği planladık ve çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık bu etkinliğimizi yoğun istek üzerine haftaya da gerçekleştiriyor olacağız sosyal sorumluluk çalışmalarımız aynı hızla devam edecektir’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817