KTO EASY SPEAK İNGİLİZCE KURSU İLE PROTOKOL İMZALADI

İmzalanan protokol ile Körfez Ticaret Odası üyeleri ve üyelerinin birinci derece yakınları Easy Speak dil okulları faaliyetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler.

Körfez Ticaret Odası Genel Sekreteri Berat Nas ve Easy Speak dil okulları Operayon Müdürü Ferhat Özcubukçu ile Şube Müdürü Esra Yıldızyeli’nin katılımı ile gerçekleştirilen protokol töreninde Körfez Ticaret Odası üyeleri ve üyelerinin birinci derece yakınlarının indirimli olarak yararlanabilecekleri protokole imzalar atıldı.

ODA ÜYELERİ YÜZE 25 AVANTAJLI OLARAK FAYDALANABİLECEKLER

Körfez Ticaret Odası üyeleri ve birinci derece yakınları imzalanan protokol sayesinde Easy Speak dil okullarından genel İngilizce dil eğitimlerinden yüzde 25 avantajlı olarak faydalanabilecek. Protokolde konuşan Easy Speak Dil Okullar Operasyon Müdürü Ferhat Özçubukçu ‘’ Easy Speak Dil Okulları üyelerin işlem ve takiplerini yapmak için bir danışman atayacak ve protokol anlaşmamız 1 yıl süreyle geçerli olacaktır’’ dedi. Protokolde konuşan oda Genel Sekreteri Berat Nas ise protokolün üyelerimize hayırlı olmasın temenni etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817