banner2752
banner2750
banner2776

KTO İLE AZERBAYCAN İKİLİ GÖRÜŞMELERDE BİR ARAYA GELDİ

Pandemiden bu yana gelen süreçte iki sanal fuar gerçekleştiren KTO yapı-inşaat sektöründen üyelerini Azerbaycanlı iş adamları ile bir araya getirdi.

ÖZTÜRK’TEN DOSTLUK MESAJLARI

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ‘’ Azeybaycan ile yaptığımız her organizasyonumuz bizler için çok kıymetli çünkü bizler ayrısı gayrısı olmayan iki farklı coğrafyada ama tek bir milletin farklı iki tane bağımsız devletiyiz. Dolayısıyla bizler kendimizi sizlerden farklı görmüyoruz. Çünkü bilinmesini isteriz ki Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün toprakları Azerbaycan'ın da aynı zaman gönül coğrafyasının içerisindedir’ ’dedi.

EKONOMİK İLİŞKİLERİMİZİ DAHA DA KUVVETLENDİRMELİYİZ

Konuşmasında ayrıca ekonomik ilişkilere de değinen Öztürk ‘’Aslında Türkiye-Azerbaycan ilişkilerine baktığımızda çok boyutlu bir niteliğe sahip olduğunu görüyor bu çok boyutluluğun önemli yönlerinden birinin de ikili ve çoklu ekonomik ilişkiler olduğunu görüyoruz. İkili ekonomik ilişkilerde karşılıklı olarak yapılan yatırımlar ve ikili ticaret hacmi tam arzulanan düzeyde olmasa da son yıllarda yaşanan gelişmeler ve kurumsallaşma düzeyinin yükseltilmesi geleceğe çok daha olumlu bakmamızı sağlıyor. Türkiye’nin Azerbaycan’da petrol dışı sektörlerde, Azerbaycan’ın ise Türkiye’de enerji sektöründeki yatırımları bu süreçte dikkat çekiyor ve güçlü iş birlikteliklerinin yaşanıyor olmasını sevinçle karşılıyoruz’’ dedi.

SANAL FUAR VE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

KTO inşaat ve yapı fuarına yönelik olarak gerçekleştirdiği etkinlik il Türkiye ile Azerbaycan arasında ticari ağları kuvvetlendirmek, iletişim kurmak, deneyim alışverişinde bulunmak, aynı zamanda Covid-19'un iş hayatimiz üzerindeki etkilerini azaltmak ve yeni iş ortaklıkları kurulmasını amaçlıyor

7 DİLDE TERCÜME DESTEĞİ

Körfez Ticaret Odası Azerbaycan Girişimciler Konfederasyonu arasında devam eden sanal fuarda 7 dilde tercüme desteği ile veriliyor. Fuar katılımcıları ayrıca katalog oluşturma, ikili iş görüşmeleri yapma fırsatı da yakalayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680