KTO Kasım Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Ticaret Odası Meclis salonunda yapılan toplantıya, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da katıldı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın, KTO meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Ticaret Odası Başkanı Öztürk; “Aile kurma ve toplum içerisinde çok önemli bir yeri olan kadınlar, hepimiz için birer anne, kız kardeş, eş ve evlattır.’ Cennet annelerin ayakları altındadır ‘  hadis-i şerifinde buyurduğu gibi,  kadınlarımıza verilen önemi daha iyi anlatan bir cümle yoktur. Körfez ve Ticaret Odası olarak, kadına şiddete hayır diyoruz!


EĞİTİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Biliyorsunuz Kasım ayı itibari ile Banka işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz ‘Kurumsal Eğitim Günleri’ eğitimlerimize başladık. Ve eğitim anlamında dolu dolu bir ayı geride bıraktık. Amacımız üyelerimizin, halkımızın çalışma hayatı ve sosyal hayatına dokunabilmek, sivil toplum kuruluşu olan yanımızı en iyi şekilde kullanabilmek olacaktır. Katılımlarından dolayı başta Belediye Başkanımız İsmail Baran’a ve meclis üyelerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


BAŞKAN BARAN: “SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ
Körfez Ticaret Odası’nda konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; “Kıymetli Ticaret Odası Başkanım, değerli üyeler, hepinizi saygı sevgi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Aylık olağan toplantımızın hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum. Bizlere olan bu güzel davetinizden dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Körfez Ticaret Odamızın yapmış olduğu faaliyetlerden gurur duyuyoruz. Çünkü sanayicilerimiz, müteşebbislerimiz, ülkemizi gerçek manada geleceğe taşıyan ve ekonomimizin güçlenmesinde önemli rol oynayan saygın kişiler.


KÖRFEZ’DE ÖRNEK BİR YAPILANMA VAR
İlçemizde hizmet veren Körfez Kaymakamlığımız, Körfez Belediyemiz, Ticaret Odamız ve diğer kurumlarla Allah’a hamd olsun güzel bir birlikteliğimiz var. Kentimizi daha iyi noktalara taşıma adına yapılacak istişarelerde her zaman ortak bir fikir elde ederek, hizmet etmenin yollarını bulduk. Bu noktada her zaman STK’larla yaptığımız faaliyetlerde emeği olan Oda Başkanımız Recep Öztürk beye ve siz değerli üyelere teşekkür ediyorum.
YÜZDE DOKSANINI TAMAMLADIK!
Belediye Başkanlığı görevimiz dâhilinde 56 aylık bir süre geride kaldı. Allah’a hamd olsun ilçemizde çok güzel çalışmalara imza attık. Körfez halkımıza verdiğimizi vaatlerimizin yüzde doksan oranında tamamladık. Yüzde onluk dilimde 4 projemiz kaldı. Bunlarda diğer kurumlarla ortak olan, izin konularına takılan projelerimiz. Yoksa Körfez Belediyesi olarak bizim yapacağımız bütün projeler elhamdülillah yapıldı. 150 milyon TL’lik bir yatırım vaat ettik, 450 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdik. Yani vaadimizin 3 kat fazlası yatırım yaptık.
KÖRFEZ, İLİMİN DE MERKEZİ OLACAK
İlçeler arası en çok yatırımı yapan ve borç ödeyen ilçe belediyesiyiz. Türkiye’de 35 milyon TL’ye mal olan bir kampüs, fakülte yapan tek belediyeyiz. Bu noktada verdiğimiz sözü tuttuk, 2 bin 500 öğrencilerimiz Körfez Kampüsü’nde eğitime başladı. Önümüzdeki sene Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü gelecek. Öğrenci sayımız 4 bin olacak. Kentimiz attığımız bu adımlar doğrultusunda ilimin merkezi olacak. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817