banner2779
banner2752
banner2750

KTO RAHMİ M. KOÇ MÜZESİNİ GEZDİ
 Körfez Ticaret Odası’nın kültür gezilerinden bir diğeri önceki gün yapıldı. Oda Başkanı Mustafa Efe, yönetim kurulu, meclis, oda ve kadın girişimciler kurulu üyelerinin katıldığı gezi için KTO binasının önünden otobüs kaldırıldı. Grup ilk olarak 1994 yılında ziyarete açılan Rahmi M. Koç Müzesi gezdi.  Yaklaşık 27 bin metrekarelik alana yayılan ve üç ana bölümden oluşan müzede en fazla ilgi çeken ise klasik otomobiller oldu.


KEYİFLİ BİR GEZİ

Körfez Ticaret Odası tarafından organize edilen kültür gezisine katılım kalabalık oldu. İş hayatının stresinden bir günlüğüne uzaklaşan KTO üyeleri, düzenlenen geziyle moral depoladı. Müze gezisinin ardından tekne turuna çıkan grup Haliç’i bu kez de tarihi tekneyle gezdi. Yaklaşık 1 saat süren tekne gezisinin ardından Körfez’e dönüldü. Son derece keyifli geçen gezi sonrası katılımcılar Başkan Efe ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Başkan Mustafa Efe’de, bu tür kültür gezilerinin devam edeceğini müjdeleyerek katılan üyelerine teşekkür etti.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751