KTO ŞENER SÖĞÜT'Ü ZİYARET ETTİ

Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Ziyarette Hazır Bulundu

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel MORALI Meclis Başkanı Güngör AYHAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel ŞENOL Yönetim Kurulu üyeleri İlker KORKMAZ, Mustafa GENÇ, Fatih FİDAN, Bahar BAYKAL, Meclis üyeleri Recep ÖZTÜRK, Mustafa GÜLCAN, Mehmet GÜMÜŞ, Meclis Başkan Yardımcısı Bilal ATAK VE Hamza KÜPELİ,  ziyarette hazır bulundular.

MORALI Yeni Görevinde Başarılar Diledi

Gerçekleştirilen ziyarette Adalet ve Kalkınma Partisi Körfez İlçe Başkanı Şener SÖĞÜT’e başarılar dileyen MORALI ‘’ yeni görevinizin ilçemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Körfez ilçemiz için bundan sonraki süreçte el ele verip iyi işler başaracağımıza olan inancım sonsuzdur Ayrıca Körfez Ticaret Odası meclis üyesi olan bir arkadaşımızın böyle önemli bir görevde yer alması bizim için kazançtır.’’ dedi


Şener SÖĞÜT’ten Teşekkür

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Adalet ve Kalkınma Partisi Körfez İlçe Başkanı Şener SÖĞÜT, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine teşekkürlerini sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817