banner2779
banner2752
banner2750

KTO, TÜPRAŞ’IN YENİ GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

2006 - 2015 tarihleri arasında TÜPRAŞ’ta Mali İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve 1 Ocak 2016 itibariyle emekliye ayrılan Yavuz Erkut’un yerine genel müdür olarak atanan İbrahim Yelmenoğlu’nu Körfez Ticaret Odası yönetimi ziyaret etti. Ziyaret organizasyonuna Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, başkan yardımcıları Recep Öztürk, Sedat Zımba, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kırcı, Hetem Karahancı, Erkan Çağlayan ve Mustafa Genç katıldı. Körfez Ticaret Odası’nı makamında ağırlayan TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

 

EFE, BAŞARILAR DİLEDİ

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaret programında Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, “ Yeni göreviniz başarılar dileriz. TÜPRAŞ ailesini yakından tanıyan, petrokimya sektörünü iyi bilen bir genel müdürün başarılı çalışmalara imza atacağına olan inancımız büyük. İlçemiz,  ilimiz ve Türkiye’miz için son derece önemli ve stratejik bir işletme olan TÜPRAŞ, göğsümüzü kabartan bir yatırımla geçtiğimiz yıla damgasını vurmuştur. Yeni kurulan tesislerinde başarınıza başarı katmasını diliyoruz “ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751