banner2752
banner2750
banner2776

KTO Üyelerin Dijital Dönüşümüne Katkı Sağlayacak Projeler Geliştiriyor

Toplantıda Körfez Ticaret Odası’nın üyelerine sağlayacağı dijital yenilikler komite üyeleri ile görüşüldü.

Körfez Ticaret Odası Temmuz Ayı komite toplantıları pendemi süreci boyunca kesintisiz olarak devam etti. Toplantıda Körfez Ticaret Odası’nın üyelerine sağlayacağı dijital yenilikler komite üyeleri ile görüşüldü. Temmuz Ayı komite toplantıları kapsamında 15 meslek komite üyesinin buluştuğu komite toplantılarında Üyelerin dijital dönüşümüne katkı sağlama, üyelerimizin dijital pazarlama becerilerini geliştirme, üyelerimizin ihracat ve yerel pazarlara erişimine katkı sağlama gibi konular detaylı olarak görüşüldü.

KOMİTELERDE ORTAK DÜŞÜNCE ‘’DİJİTALLEŞME SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN KİLİT NOKTA’’

Yapılan komite toplantılarında üyelerin dijital dönüşümüne katkı sağlama çalışmaları ile ilgili komitelerin ortak düşünce bu süreçte şirketlerin ileri görüşlü olup, dijitalleşme gibi yeni ürün ve hizmetlere önderlik eden konularda altyapı çalışmalarını geliştirmeleri gerekliliği oldu.  Bunun yanı sıra hem ülkelerindeki ekonomik çarkların dönmesine katkıda bulunmaları ile kendi içlerinde yapısal yenilikler konusunda radikal ve vizyoner hedefler koymalarının sürdürülebilirlikte özellikle pandemi sürecinde çok önemli olduğu konularına değinildi.

DİJİTAL DÖNÜŞÜMDE YAPILACAK EĞİTİMLER ÖNEMLİ

Körfez Ticaret Odası’nın üyelerin dijital dönüşümüne katkı sağlamak için ön çalışmalarına başladığı proje için il aşamada üyelere e-ticaret ve dijital dönüşümleri verilecek Körfez Ticaret Odasında bu kapsamda e-ticaret ve dijital dönüşüm eğitimi 9 Temmuz Perşembe Günü saat 15:00’te yapılacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680