banner2779
banner2752
banner2750

 KTO Vali Topaca'yı ziyaret etti

Kocaeli Valisi Ercan Topaca’ya gerçekleştirilen ziyarette KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Recep Öztürk, Sedat Zımba, Meclis Başkan Vekilleri Bilal Atak, Hamza Küpeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Çağlayan, Veli Yıldız, Ahmet Kırcı ve Mustafa Genç katıldı.

3. dönem yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mustafa Efe, yönetim kurulu üyeleri ve meclis divanını ağırlayan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, “Yeni döneminiz hayırlı uğurlu olsun. Yoğun bir seçim dönemi atlattınız. Körfez için güzel hizmetlere vesile olmanızı diliyorum. Odalar etkileri en yüksek sivil toplum örgütlerinin başında geliyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de çalışmalarını takdir etmek lazım.” açıklamasında bulundu.

Ziyaret ilk olarak Oda yöneticilerinin iş alanları hakkında Kocaeli Valisi Ercan Topaca’ya bilgi verdi ve Körfez ilçenin sorunlarına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Efe, “İlçemizdeki Tır ve Kamyonlar İçin Park Alanı İstiyoruz”

Mustafa Efe, “Yüzde 90 oranında bir katılımla seçimimizi yaptık. Üyelerimizin ilgisinin yüksek olması bizi çalışmaya daha da çok teşvik ediyor. Körfez ilçe şu anda şantiye gibi; kavşaklar yapılıyor, battı-çıktılar yapılıyor, hızlı tren çalışmaları devam ediyor. Körfez nakliye işinin çok fazla olduğu bir ilçe. Bu tırların ve kamyonların çekilebileceği, park edilebileceği bir tır park alanın, bir lojistik köyün İlçemize yapılmasını Körfez esnafı olarak istiyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Hızlı tren çalışmalarının da devam ettiğini belirten Vali Ercan Topaca, bu çalışamalar kapsamında yapılan 3. hattın daha çok Derince ve Körfez’ e hizmet edeceğini ve Körfez’in yükünü azaltacağını belirtti.

Efe, “Adliye binasına arsa gösterilmeli”

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Körfez ilçede Kaymakamlık binasının yanında adliye için bir arsa gösterilmesini, arsa gösterilmezse ilerleyen tarihlerde adliyenin taşınabileceği, o mevkideki resmi dairelerin bütünlüğünün kopmamasını, Körfez’den adliyenin gitmemesini istediklerine ve bu konuda kendilerinden de istediklerine değindi.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Körfez ilçe Mimar Sinan mahallesinde yapılan Petkim okulunun çalışmaları hakkında da yönetimden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751