KTO YEDEKLERLE TOPLANDI
 Körfez Ticaret Odası’ndan, yönetimde yer alan 5 kişi istifa etmiş ve 9 kişilik yönetim kurulu 4 kişiye düşmüştü. 1 yönetim kurulu üyesinin de toplantılara katılmadığı için düşürülmesi nedeniyle 6 kişinin eksik olduğu KTO yönetimi iki toplantıdır bir araya gelemiyordu.

İstifaların ardından yedek meclis üyelerine yapılan davete 3 üye karşılık verdi ve KTO Meclisi 6 kişiyle toplanarak biriken evrakları görüştü. Yapılan toplantıya, Başkan Mustafa Efe, Meclis Yöneticileri Sedat Zımba, Mustafa Genç ve yedeklerden davete karşılık veren Bahar Baykal, Sibel Moralı ve Turan Kurtalan katıldılar. Meclisin tamamlanması için iki toplantı daha diğer yedeklerin yanıtı beklenecek. Yine eksik kalırsa mecliste yapılacak seçimle üyelerden iki isim daha belirlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817