KTO YÖNETİMİNDE KARDEŞ ODALARI KARADENİZ EREĞLİ TSO’NA ZİYARET
 Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Başkan Yardımcısı Sedat Zımba, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Gülçan, Mustafa Genç ve Ahmet Kırcı’dan oluşan heyet akreditasyon çalışmaları kapsamında kardeş oda protokolü imzaladıkları Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Remzi Alim, Sibel Demirçin, Meclis Üyesi Aynur Coşkun, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Sertan Yalçın, Selçuk İnceoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Çivici, Hasan Yavuz ve Genel Sekreter; Gündüz Acar’ın aralarında bulunduğu heyet tarafından karşılanan KTO Yönetim Kurulu Üyeleri, ortak çalışmalar kapsamında istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, akreditasyon programında kardeş oda protokolü imzaladıklarını belirterek, “Karadeniz Ereğli TSO daha önce odamızı ziyaret etmişti. Bizler de kendilerine nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendi bölgemizin, batı Karadeniz’in, Türkiye’nin genel olarak hangi sorunları vardır, neler yapabiliriz hususunda bir istişare toplantısı yaptık. Akreditasyon çalışmalarımızda karşılıklı görüşlerimizi aldık. Kardeş oda olarak bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TETİKER, Kardeş Oda Yetkililerini iade-i ziyarette bulundukları için teşekkür etti.Yaklaşık 1 saat süren karşılıklı sohbetin ardından İlçe Ekonomisi hakkında değerlendirmeler ve bilgilendirme yapıldıktan sonra ziyaretin anısına plaketler takdim edildi. 

Ziyaret devamında Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ a makamında nezaket ziyaretinde bulunuldu. Ardından Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Uysal makamında ziyaret edildi.Belediye Başkanının çok sıcak karşıladığı konuklarıyla yaklaşık yarım saat süren görüşmeler yapıldı.

Ziyaret sonrası değerlendirme de bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, ilişkileri geliştiren bu tür ziyaretlerin sıklıkla yapılmasının bölgemizin tanıtımına ve ekonomisinin gelişmesi için yapılan çalışmalara büyük katkısının olacağını ifade edip,bu yönüyle ziyaretin oldukça önemli olduğuna vurgu yaparak,Kdz.EreğliTSO’nun çalışma programı kapsamında ekonomisi gelişmiş diğer bölgelere iş gezileri tertip etme çalışmalarımızın olduğunu,bu suretle hem kendi işadamlarımızın diğer bölgelerdeki gelişmeleri yakından görmelerinin sağlanacağını ve müteşebbis iş adamlarına ilçemizi tanıtma ve yatırım yapmaları konusunda yardımcı olunacağını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817