KTO YÖNETİMİNDEN KURUCU ÜYELERE ZİYARET

Odamız için hepsi bir değerdir

Seçim sonrası ilk olarak Körfez Ticaret Odası kurucu üyelerini ziyaret eden yönetim kurulu bu kapsamda 1999-2005 yılları arasında yönetim kurulu başkanlığı yapan merhum Cemalettin Fidancı’nın eşi ve kızlarını 1999-2013 yılları arasında meclis başkanlığı görevini yürüten Osman Çalık’ı, 1999-2001 yılları arasında yönetim kurulunda görev alan Sedat Gümüşel’i, ve 1999-2005 yılları arasında görev yapan Şeref Durmuş’u ziyaret ettiler. Ziyaretlerde konuşan yönetim kurulu başkanı Recep Öztürk ‘’ Odamızın kurulmasında emeği olan herkes odamız için birer değerdir. Onların tecrübelerinden öğrenecek çok şey var bundan sonraki süreçte kendilerini odamızda da sık sık ağırlayacağız bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Merhum Cemalettin Fidancı’nın eşi ve kızları da ziyaret edildi

Körfez Ticaret Odası kurucu üyelerinden olan, 1999-2005 yılları arasında yönetim kurulu başkanlığı yapan geçtiğimiz yıllarda vefat eden Cemalettin Fidanci’nın eşi Mürüvvet Fidancı ve kızlarına da bu kapsamda ziyaret gerçekleştirildi. Ahde vefadan duydukları memnuniyeti dile getiren Mürüvvet Fidancı KTO Yönetimine teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817