KTO’DA ADAY ADAYLARI TANITIMI

KTO Ekim ayı toplantısında, odanın harcama ve gelirleri ile faaliyetleri okunarak oylandı. Toplantıda, odanın 526 bin lira gider, 687 bin lira gelir olduğu , Ekim ayı için tahmin edilen 1 milyon liralık gelirin yüzde 68’inin gerçekleştiği açıklandı. Bu arada, odaya 10 yeni katılım olduğu, 9 firmanın ise ayrıldığı bir anonim şirketin ise tasfiyeye gittiği belirtildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Körfez Ticaret  Odası Başkanı Mustafa Efe, üyeleri uyararak, ‘’Ayın 31’i yarın, aidatlarınızı ödeyin cezalı duruma düşmeyin’’ dedi. Öte yandan meclis gündemine konulan, kurslara katılarak belge alan 27 girişimci ile ilgili açıklama yapan Efe, ‘’Bu girişimci arkadaşlara ticarete atılıp, iş kurmaları halinde 4 yıl üyelik aidatı almayacağımız sözünü verdim. Yıllık 200 lira olan bu aidatı almamak konusunu da oylarınıza sundum’’ dedi. Efe’nin önerisi oy birliği ile kabul edildi.

ADAY ADAYLARI

Toplantının en ilgi çeken yanı AKP ‘nin Körfez İlçe’de belediye başkanlığı için aday adayı olan Öznur Gökkaya,  Faruk Denli ve Ali Çakır’ın kendilerini tanıtması oldu. Bu konuyla ilgili de açıklama yapan Mustafa Efe, kapılarının her parti adayına açık olduğunu, konuşma isteğinin aday adaylarından geldiğini söyleyerek,’’Bir diğer toplantıda da öbür aday adayları gelip tanıtım yapabilirler. Hatta adaylığı kesinleşen siyasinin burada ilçe için neler yapmak istediğini anlatmasını bekleriz’’ dedi.

Aday adaylarından ilk olarak Ali Çakır konuştu ve kendisini tanıtarak, ‘’Körfez İlçesi’ni bir marka kenti yapmak için çalışacağız. Bunun için desteğinizi istiyorum’’ dedi.

Daha sonra kendisini tanıtan Faruk Denli ise konuşmasında, ‘’Sizler ekonomiyi ileriye taşımak için görev yapan , ticareti temsil eden kurum üyelerisiniz. Sizlerin önünü açacak çalışmalar yaparak ilçedeki ticareti güçlendireceğiz’’ şeklinde konuştu.

Kendisini oda üyelerine tanıtan Öznur Gökkaya ise açıklamasında, ‘’Yerelde ticaret hacmi artmıyor. Ticaret hacminin büyük payını İstanbul alıyor. Güçlü bir ticaret, güçlü bir Körfez ve güçlü bir Türkiye için yerel ticaret hacmini arttıracak çalışmalar yapılmalı. Bunun için yerel yönetim olarak projeler hazırlayacağız. Siz bize destek olun, bizde size ticareti arttıracak çalışmalarla destek olalım’’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817