banner2779
banner2752
banner2750

KTO'DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
 Her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma etkinliğini bu yılda sürdüren Körfez Ticaret Odası’nda bayramın ikinci günü bir araya gelindi. Yönetim ve meclis üyelerinin katılımıyla düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde ilçe STK’ları ve siyasi partileri katıldı. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, konuklarını odasında ağırladı ve sohbet etti.

Bayramlaşma töreninde Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, “ Tüm üyelerimizin, hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Kurban bayramını tebrik ediyorum. Nice bayramlarda sağlık ve sıhhat içerisinde hep beraber olmayı ümit ediyorum. Bundan sonra ki süreçte Körfez Ticaret Odası olarak üyelerimize menfaat sağlamak, üyelerimizin işlerini yaparken daha iyi yapmaları noktasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışkan bir şekilde ve seri bir şekilde çalışmaya devam edeceğimizi özellikle belirtmek istiyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751