banner2779
banner2752
banner2750

KTO'DA GİRİŞİMCİLİK KURSLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Körfez Ticaret Odası 2014 yılından bu yana aralıksız olarak oda bünyesinde uygulamalı girişimcilik kursları vermeye devam ediyor. Ekim Ayı Girişimcilik kursunu tamamlayan Girişimci adaylarına yönelik ek bilgilendirmelerde bulunuldu. Toplamda 4 gün süren eğitimler boyunca girişimci adayları KOSGEB Destekli iş kurmak için yeterli bilgileri alıp iş kurmaya hazır hale geliyorlar.

KTO GİRİŞİMCİLERLE ÖNEMLİ İSİMLERİ BULUŞTURDU

Körfez Ticaret Odası Ekim Ayı kursiyerleri için Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Körfez Başkanı Orhan Bozkurt ve KGF Kocaeli Şube Müdürü Sinan Aklar ile girişimci adaylarını buluşturdu. Orhan Bozkurt girişimci adaylarına fatura işlemleri ve şirket kuruluşu KGF Kocaeli Şube Müdürü Sinan Aklar ise KGF desteklerini girişimci adaylarına detaylı olarak anlattılar. Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Recep Öztürk oda bünyemizde bu eğitimleri vermekten son derece memnunuz ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için yeni girişimcilere ihtiyacımız var bu anlamda da odamızda aldıkları eğitimlerin dışında Orhan Bey ve Sinan Beyden destek istedik ve girişimci adaylarımla buluşturmuş olduk. Herkese teşekkürlerimizi sunuyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751