KTO’da Nezaket ve Protokol Kuralları Eğitimi Yapılacak

Bu Kapsamda 1 Kasım Perşembe Günü Saat 13:30’da  Dr. M. Naci Cuhaci tarafından nezaket ve protokol kuralları konulu eğitim verilecektir.

Körfez Ticaret Odası kurumsal eğitim programları kapsamında eğitimler vermeye devam ediyor. Bu Kapsamda 1 Kasım Perşembe Günü Saat 13:30’da  Dr. M. Naci Cuhaci tarafından nezaket ve protokol kuralları konulu eğitim verilecektir.

MARKA DESTEKLİ EĞİTİM

Körfez Ticaret Odası’nda kurumsal eğitimler kapsamında yer alan nezaket ve protokol kuralları eğitimi protokol ilkerleri, makamda davranış kuralları, dinleme ve konuşma protokolü, sözlü ve yazılı iletişim, selamlama, tanıştırma, karşılama ve uğurlama, resmi davet gibi pek çok konu katılımcılara detaylı olarak anlatılacak. Körfez Ticaret Odası’nın MARKA’ya yazdığı projenin kabul edilmesi ile MARKA tarafından finanse edilecek olan eğitim ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirilecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817