KTO’da Öztürk’ün Listesini Sadece Bozkurt Delebildi

Oluşturulan 21 komiteden 20’sinde mevcut oda başkanı Recep Öztürk rahat kazanırken, tek komitede istenen sonuç elde edilemedi. Kentimizin yetiştirdiği saygın ve genç iş insanlarından biri olarak gösterilen, yardım sever kişiliği ile bilinen Harun Bozkurt öncülüğünde oluşturulan aday liste sandıktan çıkmayı başardı.

BÜYÜK FARK ATTI

Recep Öztürk gibi güçlü bir isme karşı otomotiv firmalarının yer aldığı 18 Komite’den çıkmayı başaran Harun Bozkurt öncülüğündeki listede Mavi Nokta Beyaz Eşya Tic. Ltd. Şti. ile miraç galeri Ltd. Şti. firmaları yer aldı. Bozkurt’un listesine 43 oy çıkarken, Recep Öztürk’ün listesine ise 22 kişi oy verildi.

“UYUMLA ÇALIŞACAĞIZ”

Seçimlerin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan genç iş insanı Harun Bozkurt, “Bizim için özel bir gündü. Destek veren tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Ancak desteğini alamadığımız üyelerimizle de dostluğumuz devam edecek. Recep Bey ve diğer meclis üyelerimizle birlikte Körfez ilçemizin ticaretinin gelişebilmesi amacı ile tüm gücümüzle çalışacağız. Uyumlu bir dönem geçireceğimize inanıyorum. Bu vesile ile bugün yapılan seçimlerde meclis üyesi olarak seçilen bütün arkadaşlarımıza yeni dönem öncesinde başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817