banner2779
banner2752
banner2750

KTO’DA VEYSEL ŞENOL BAŞKANLIK YAPTI

Yönetim Kurulu Başkanı Sibel MORALI’nın yurtdışı programı nedeniyle katılamadığı meclis toplantısında Yönetim Kurulu Vekili Veysel ŞENOL ay içinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Şenol’’ Eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor

Kasım Ayı Oda faaliyetlerinden bahseden Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Şenol ‘’Kasım Ayı’nda 3 adet olmak üzere Eğitimlerimizi gerçekleştirdik bunlar Etkili Sunum Teknikleri, Zaman Yönetimi ve her ay gerçekleştirmeyi planladığımız Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Uygulamalı Girişimcilik Kurslarımız Devam edecek

 Uygulamaları Girişimcilik Eğitimlerinin devam edeceğini vurgulayan Şenol ‘’Körfez Ticaret Odası olarak Her ay düzenli olarak gerçekleştirmeyi planladığımız Uygulamalı Girişimcilik kursunuzum Kasım Ayı programını tamamladık. Aralık Ayı’nda 5 Aralık ve 25 Aralık’ta olmak üzere 2 adet daha uygulamalı girişimcilik kursumuz olacak, ilçemiz ilimiz ve ülkemizin kalkınması için daha çok girişimciye ihtiyacımız var’’ dedi.

Yerli otomobil İlimizde Üretilmeli

Yerli otomobil ile ilgili konuşan Şenol ‘’Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz aylarda milli otomobil üretimi için çağrıda bulunmuştu.  Bu kapsamda Ortak Girişim Grubu'nun 5 firmasının adının açıklandı. Sanayi odası, Kocaeli Ticaret Odası ve Körfez Ticaret Odası olarak milli otomobil üretiminin ilimizde yapılması için girişimlerde bulunulduk ve raporlar hazırlandık. Türkiye’de Sanayinin başkenti olarak Gerek konumumuz gerek diğer araba firmalarını bünyemizde barındıran bir il olarak milli otomobillerimizin ilimizde üretilmesinin en doğru karar olacağını düşünüyoruz’’ dedi.

KTO Meclisinde İşletmelere Sağlanan Destekler Anlatıldı

Körfez Ticaret Odası Kasım Ayı Meclisinde Kredi Garanti Fonu Kocaeli Şube Müdürü İbrahim Sinan AKLAR’ın sunumu ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere sağlanan destekler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. AKLAR Kredi Garanti Fonunun Kuruluş amacı başta olmak üzere pek çok konuyla ilgili bilgilendirmeler yaptı. Meclis üyeleri ve katılımcılarının sorularının yanıtlandığı seminere ilgi yoğun oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751