KTO’DAN KALABALIK İFTAR..
 MECLİS VE KOMİTE TOPLANTISI YAPILDI

Komite sorunlarının konuşulduğu, müşterek komite toplantısını tamamlayan KTO aynı gün meclis toplantısını da yaptı. Körfez Ticaret Odası’nda Haziran ayı meclis toplantısı ve komite toplantıları önceki gün yapıldı. Körfez Ticaret Odasında Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, meclis toplantısında yaptığı konuşmada İstanbul’da yapılan terör saldırısına değinerek “Gerçekleşen saldırıda 42 vatandaşımız hayatını kaybetti, çok sayıda vatandaşımız yaralandı. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. 7 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısından sonra da iftara yemeğine geçildi.

İFTAR PROGRAMINA KATILIM YOĞUN OLDU

Komuta ve meclis toplantıları sonrası iftar daveti düzenleyen Körfez Ticaret Odası  kalabalık bir gruba ev sahipliği yaptı. Davete Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can,  Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Rektör Yardımcısı Bekir Çakır, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli,  İlçe Jandarma Komutanı Fikret Kale, , Asker Alma Bölge Başkanı Rıza Beşer, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz,  İl ve İlçe müdürleri, komite üyeleri ve meclis üyeleri ve eski meclis üyeleri katıldı.

 

 

EKONOMİDE SEVİNDİRİCİ HABERLER

KTO yönetim kurulu başkanı Mustafa Efe, iftar öncesi yaptığı konuşmada, “Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda öncelikle kaynaşmaya ve birlik olmaya önem verdik. Yerel oda olarak üzerimizde büyük sorumluluklar olduğunun bilinciyle hem bölgemiz hem de Türkiye ekonomisi için kat edilecek yolumuz var. Rusya krizi ve İsrail gerginliklerinin artık normale döndüğü ve komşularımızla barışık bir düzene doğru yol aldığımızı izlemekteyiz. Bu gelişmeler ekonomik anlamda ülkemize büyük artılar kazandıracaktır. Planladığımız projeler ve hizmet etme arzumuzun en üst seviye de olduğunu gururla ifade etmek isterim. Son süreçte yaşanılan gelişmelerde bu arzumuzun, müspet bir sonuca ulaşmasında etki edecektir. Ben bu vesileyle

Mübarek ramazan ayının hepinize ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817