KTO’nun iftarı salona Sığmadı

Oda Başkanı Sibel Moralı, Meclis başkanı Güngör Ayhan ve oda yönetimi, iftar davetine gelen kalabalığı kapıda güler yüzle karşılayarak, salonda yer gösterdiler. Her yıl geleneksel olarak odada verilen iftar davetine bu kez katılım çok yoğun oldu. Davete gelen konuklar, salonu tamamen doldurdular. Oda Başkanı Sibel Moralı, bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ve Mübarek Ramazan Ayı’nın bu tür davetlerle daha keyif verici olduğunu belirterek, katılan konuklara teşekkür etti.

İftar yemeği, okunan Kur’an Tilaveti ve dualarla başladı. Körfez Ticaret Odası Yönetimi ve üyeleri, kalabalık bir aile olarak hep birlikte oruçlarını açtıktan sonra, çay ve kahve ikramı ile sohbet ettiler. Körfez Ticaret Odası’nda, bu akşam da protokol ve yine yönetim ile üyelere iftar verilecek.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817