banner2779
banner2752
banner2750

KTO Üyelerine Sağladığı Avantajlarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Körfez Ticaret Odası olarak üyelerine çeşitli avantajlar sağlayan Oda Yönetimi, bilindiği üzere teknoloji firmaları, sağlık kuruluşları, eğitim kurumları, restoranlar gibi birçok alanda, paydaşlarıyla yaptığı avantajlı indirim protokolleri ile üyelerine indirimli fiyatlar sağlıyor.

Körfez Ticaret Odası üyeleri ve birinci derece yakınlarına özel indirim sağlamak adına, Oda Yönetimi ve Gedik Üniversitesi arasında “avantajlı indirim” anlaşması yapıldı. Bu sayede birçok bölümü içerisinde barındıran ve akademik anlamda başarısını farklı alanlarda gösteren Gedik Üniversitesinin imkanlarından faydalanma konusunda, Körfez Ticaret Odası üyeleri kendilerine özel avantajlı fiyatlardan yararlanma şansı yakalayacaklar.

NİTELİKLİ EĞİTİME VERİLEN KÖRFEZ DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Görüşme esnasında görüşlerini dile getiren ve mesleki açıdan ticaret odalarının ülke gelişimindeki yerinin paha biçilmez olduğunu aktaran Gedik Üniversitesi Hakla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Oktay Özçelik “Körfez ilçemizin ticari, sosyal ve ekonomik gelişmelerine öncülük eden çok değerli çalışmalar içinde bulunan Körfez Ticaret Odamızla işbirliği yapmakta olduğumuz ve değerli üyelerine hizmet sunma imkanını yakaladığımız için çok mutluyuz.” dedi.

Sürdürülebilir hizmetleri özellikle interaktif olarak düşünerek üyelere en kapsamlı haliyle sunmayı amaçladıklarını dile getiren Körfez Ticaret Odası Genel Sekreteri Berat Nas “Üyelerimizin menfaatine birçok çalışma ve indirim anlaşmaları yapmaktayız. Eğitim alanında yaptığımız bu işbirliğinin üyelerimizin veya birinci derece yakınlarının gelişimine fayda sunmasını umuyoruz. Gedik Üniversitesi'ne lisans ve lisansüstü eğitim almak isteyen üyelerimiz ve yakınlarına sağladığı avantajlı imkandan ötürü çok teşekkür ederiz. Gedik Üniversitesi ile işbirliğimizi eğitimin farklı alanlarında da geliştirmeyi istemekteyiz. “ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751