Kuaförler, Projelerini  Başkan Doğan'la Paylaştı

PROJE SUNDULAR

İzmit’te 20- 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladıkları “Saç Tasarımı Yarışması ve Fuarı” hakkında Başkan Doğan’a detaylı bir sunum yapan Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Gökhan Ergin, “Kocaeli’nde faaliyet gösteren kuaförlerin mesleki gelişimine katkıda bulunmak ve bu fuar sayesinde İzmit’i diğer şehirlere ve ülkelere tanıtmak istiyoruz. Ülkemizdeki kozmetik sektörünü ve kuaförleri İzmit de buluşturarak İzmit’in ekonomik ve sosyal hayatına da canlılık getirmesini amaçladığımız bu projemiz için her zaman yanımızda olan İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın olurunu ve desteğini almaya geldik” dedi.

SICAK BAKTI

Artistik Kuaförler Derneği’nin yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiğini ve derneğin çalışmalarına zaman zaman destek vermekten mutluluk duyduklarını belirten Başkan Doğan “ bu çalışkan ve genç derneğimiz bugün bize güzel bir proje ile geldiler. Bu çalışmaları ve heyecanları bizleri de harekete geçiriyor. Projelerine olumlu bakıyorum. Yönetimimizle değerlendirdikten sonra mümkün olan desteği vermeye çalışacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817