KÜÇÜK ÇINAR İÇİN EL ELE VERDİLER

Kocaeli Büyük Aile Federasyonu tarafından Antikkapı Restoran’da dezavantajlı çocuklara yönelik yardım kahvaltısı düzenlendi. Programa Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Başkanı Zeynep Sudan’ın yanı sıra; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili Alp Kayalar, Körfez Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Cemil Arslan, belediye başkan aday adayları, muhtar adayları, Kocaeli kantinciler Derneği Başkanı Ali Can Kazgan ve STK Başkanları katıldı.

Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Başkanı Zeynep Sudan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli Büyük Aile Federasyonu yaklaşık 4 ay önce kuruldu. Bünyesinde esnaf, işadamı, öğretmen, çocuk gelişim uzmanı, diyetisyen, psikolog, gazeteci, iş güvenliği uzmanı, avukat, ev hanımı, öğrenci, antrenör, sosyolog, insan kaynakları müdürleri, yaşam koçları ve bir çok derneği bulunduruyor. Yaklaşık 3000’in üzerinde üyesi olan Kocaeli Büyük Aile Federasyonu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın hizmet politikalarını benimseyerek tüm dezavantajlı gruplara yönelik sosyal, sportif, kültürel ve farkındalık çalışmaları yapıyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışmalar yaparak farkındalık yaratacak birçok projeye de imza atılıyor” dedi.

Zeynep Sudan konuşmasına şu şekilde devam ederek, “Bugün de sosyal sorumluluk çerçevesinde Çınar için yola çıktılar. 7 yaşına kadar 2 göz, 2 kasık, 11 özafagus atresizi için ameliyat olan Çınar’ın doğduğu andan itibaren fizik tedavisi aralıksız sürüyor. Ailesi, minik Çınar için bugüne kadar gereken her şeyi yaptı lakin Çınar’ın hastalığının son aşaması için yurt dışına gidip tedavi sürecini tamamlaması gerekiyor. Çınar ve ailesinin bu süreci en iyi şekilde tamamlaması için düzenlenen etkinliğe katılan duyarlı herkese teşekkür ederiz. Biz Çınar’ın sesi olmak istedik. Umarız tedavisi en iyi şekilde tamamlanır ve yaşamını en iyi şekilde idame ettirir. Biz Çınar ve onun gibi dezavantajlı bireylerimizin ailesiyiz. Dileriz ki Kocaeli ‘de aidiyet duygusu ile hareket eden federasyon olarak sizlerle birlikte yol alırız” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817