KULEDEKİ SAAT BAKIMA ALINIYOR
 İzmit’in sembolü olan Saat Kulesi’ndeki saatin bakıma alınacağı açıklandı. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, tarihi kuledeki saatin bakım ve onarımı için Kocaeli Müze Müdürlüğü’nden izin alınması için yazışma yapıldığı, gelecek cevap üzerine hemen harekete geçileceği kaydedildi.

 

MİLLİ SARAYLARIN SAATÇİSİ

 

Yetkililer, Saat Kulesi’ndeki tarihi saatin bakım ve onarımının herkesin yapamayacağını, bu konuda yetkili ve bilgili kişinin olması gerektiğini de belirterek”  İstanbul’daki Milli Saraylar’ın saat ustası Recep Gürgen ile iletişime geçtik. Müze Müdürlüğü’nden gelecek izin yazısı üzerine kuledeki saat yerinden sökülüp atölyede bakımı yapılacaktır” dediler. İzmit Saat Kulesi ile ilgili Müze Müdürlüğü’nün gerekli izni önümüzdeki günlerde vermesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817