KULLAR'DA FABRİKADA PATLAMA

Başiskele Kullar Ovacık Mahallesi Başyiğit Caddesinde faaliyet gösteren bir fabrikanın oksijen dolumu yapılan bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle büyük bir gürültü meydana gelirken olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamanın etkisiyle iş yerinin çatısında ve duvarlarında büyük çapta hasar meydana gelirken tesiste görevli Kerim Selmi (27) isimli işçi ağır yaralandı.

YARALANAN İŞÇİ TEDAVİYE ALTINA ALINDI


Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansa alınan Kerim Selmi, önce Kocaeli Devlet Hastanesine, daha sonra ise Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının vücudunda ileri derecede yanık oluştuğu öğrenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri fabrikada soğutma çalışması yaparken çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ve polis ekipleri patlamanın neden kaynaklandığının belirlenmesi için çalışma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817