KÜLTÜR MERKEZİ'NİN TEMELİ ATILIYOR

Hafriyat çalışmaları sona ermek üzere

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçede birçok yatırıma imza atarak projeleri bir bir vatandaşların hizmetine sunmayı sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla adından söz ettiren ilçelerden birisi olan Derince’ye yeni bir merkez daha kazandırılıyor. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin en önemli noktalarından birisi olacak 1071 Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi’nde tamamlanan fore kazık işleminin ardından yapılan hafriyat çalışmalarında da sona gelindi. Yakın süre içerisinde projenin temel atma çalışmaları başlayacak.

1071 kişilik konferans salonu

Kent genelinde kültürel ve sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapacak proje yaklaşık 3 bin m2’lik alan üzerine inşa ediliyor. 1071 kişilik kapasiteye sahip konferans salonuyla göz dolduracak Anadolu Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde 360 araç kapasiteli otopark alanı da yer alacak. Çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapacak yeni merkez, otopark alanlarıyla ve sosyal donatılarıyla vatandaşlara en güzel şekilde hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817