banner2779
banner2752
banner2750

KÜLTÜR VE SANATLA DOLU NİSAN AYI
 Birbirinden Farklı 4 Etkinlikle Körfezliler İle Buluşacak

Körfez’de Nisan ayı da kültür sanatla dolu geçecek. Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, birbirinden farklı 4 etkinlikle Körfezliler ile buluşacak. Körfez’de bu ay sinemadan seminere, konferanstan tiyatroya çok sayıda program gerçekleştirilecek. Her yaştan Körfezliye hitap eden ve tamamı ücretsiz olan etkinlikler, Tütünçiftlik Kültür Merkezi, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Yarımca Kültür Merkezinde düzenlenecek.

Sevilen İsimler Körfez’de

Ülkemizin tanınmış bilim adamlarını, siyasetçilerini, sanatçılarını, entelektüellerini, sinemacı ve yazarlarını Körfezlilerle buluşturacak Körfez Belediyesi, Turgay Güler, Yusuf Ziya Cömert, Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk ve Savcı Sayan’ın katılımlarıyla Dünya Yeniden Şekillenirken, Biz Ne Yapıyoruz? Adlı program 07 Nisan 2016 Perşembe Günü Yarımca Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Körfezlilerle Buluşacak

Ünlü ilahiyatçı ve akademisyen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu bir kez daha Körfezlilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Program 16 Nisan 2016 Saat. 15.00’da Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde düzenlenecek.

Prof. Dr. Ahmet Maranki Körfez’de

20 Nisan Çarşamba günü saat 19.30’da Tütünçiftlik Kültür Merkezinde, ünlü kozmik bilim uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, sağlıklı yaşamın sırlarını anlatacak, kitaplarını imzalayacak ve Körfezlilerin sorularını cevaplandıracak.

Tüm İlkokul Öğrencilerine 4D Sinema Gösterimi Yapılacak

Sosyal belediyecilik anlayışı içinde Körfezlileri birbirinden güzel etkinliklerle buluşturan Körfez Belediyesi, öğrencileri de unutmuyor. 4D sinema keyfini öğrencilere yaşatacak olan Körfez Belediyesi, Hazine Peşinde adlı sinema gösterimini renkli ışıklar, pırıltılı lazer ışıklar, uçan baloncuklar, rüzgar ve şimşek efektleri ile öğrencilere yayınlanacak. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751