Kumlu Kreş Personeli Özgecan için toplandı
 Körfez ve Derince Bölgesinde eğitim hizmeti veren Kumlu Eğitim Kurumları bünyesindeki Özel Kumlu Kreş’i personeli, hunharca öldürülen Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan anısına siyahlar giyerek toplandılar ve duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, olaydan büyük üzüntü duyduklarını ve bunu yansıtmak istediklerini belirten personel adına yapılan açıklamada, ‘’ Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan kızımızın, uğradığı vahşi saldırı sonucunda öldürülmesinden büyük üzüntü duyuyoruz. Hunharca hislerle işlenen bu cinayetin sanıklarının, adalet önünde en ağır şekilde cezalandırılacaklarına inanıyoruz. Bunu yapanın İNSAN olmadığına inanıyoruz, aldığı her nefesi hakaret olarak sayıyoruz. Bu olaylar karşısında SESSİZ KALIP veya SAVUNMA nitelikli açıklamaları görünce
'' DÜNYANIN SONU GELMİŞ '' veya '' GELMEK ÜZEREDİR '' diye düşünceler içersindeyiz...!
Allah yardımcımız olsun..! EN AĞIR CEZA NEYSE ONUN VERİLMESİNİ İSTİYORUZ...!
Allah'tan rahmet, acılı ailesine, ve tüm kadınlarımıza başsağlığı diliyoruz’’ cümlelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817