banner2779
banner2752
banner2750

KUMLU KREŞ’TEN ATILIM
  Kumlu Kreşi ve Gündüz Bakımevi, son olarak kurumdaki çocuklara at biniciği ve yüzme dersi vermeye başladı. Kendi alanlarında hizmet veren özel sektörle anlaşan Kumlu Kreşi yönetimi, belirli aralıklarla çocukları götürerek hem ata bindiriyor, hem de yüzmelerini sağlıyor. Yapılan çalışma ile öğrencilerin bilgi edinmelerini temin etmenin dışında, bedensel olarak yetiştirmeyi hedefleyen kreş yetkilileri, bunun için de çocukların en çok istek duydukları yüzme ve binicilik alanını seçtiler.

Yapılan bu çalışma, öğrenci velileri tarafından son derece güzel bir etkinlik olarak değerlendiriliyor. ellerinden gelen hizmetin en iyisini vermeye çalıştıklarını belirten kurum yetkilileri, kendilerine ve kurumlarına gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getirdiler. Kreş yetkilileri, istekler doğrultusunda daha değişlik alanlar da da faaliyetlere girişileceğini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751