banner2779
banner2752
banner2750

 Kupa Saadet’in

 

Bölgemiz yerel basını tarafından geleneksel hale gelen ve bir yenisi kısa süre önce organize edilen, halısaha turnuvası geçtiğimiz hafta sonu sona erdi. Turnuvada çeyrek finalde elenen Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı takımı, göstermiş olduğu üstün başarının yanında, sergilediği centilmen futbolu ilefreeplay kupasının sahibi oldu.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan takım sorumlusu ve aynı zamanda Saadet Partisi ilçe yönetim kurulu üyesi Halim Terzi, organizasyonda emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerini iletirken şunları söyledi.

Öncelikle futbolcularımızın her birini ayrı ayrı kutluyorum. Futbolcularımızüstün gayretlerinin yanında, centilmenlik çizgisinden taviz vermeden mücadele etmiş ve çeyrek finale kadar yükselmişti.Turnuva boyuncasergilediğimiz saygın futbol anlayışından ödün vermediğimiz içinfreeplay kupasına layık görüldük, bunun içinde ayrıca gurur duyuyoruz. Turnuva öncesinde ve sürecinde bizlere olan desteğini sürekli devam ettiren ilçe başkanımız İlhami Bayrak beyede teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kupa Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı adına kazanılmış olduğundan kupayı kendilerine teslim ediyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751