Kupalar sahiplerini buldu
 2012 Türkiye Otokros Şampiyonası’nda sezon Kosder Kartepe Belediyesi Otokros Yarışları ardından tamamlandı. Maşukiye’de düzenlenen yarışlar sonrası pilotlar kupalarını kaldırdılar.

 

Kartepe Belediyesi ile Kosder işbirliğinde düzenlenen Kosder Kartepe Belediyesi Otokros Yarışları’nda pilotlar Maşukiye’deki 1.4 kilometre uzunluğundaki parkurda üçer tur atarak en hızlı toplam zamana ulaşmak için kıyasıya mücadele etti. 21 aracın katıldığı yarışlar sonrasında ulusal ve mahalli gruplarda şampiyonlar kupalarına aldılar. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri yanı sıra spor kamuoyundan TOSFED Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tansu Uzun, KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın ve yönetimi ile otokros tutkunları ödül törenine büyük ilgi gösterdi.

 

Türkiye’deki altı pist arasında en güzel ikinci parkura sahip olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Kabalık, ilçenin sahip olduğu değerlere dikkat çekti. Direksiyon başına geçerek yarışmacıların heyecanına ortak olan Başkan Karabalık, zorlu bir yarışta 6 kupa alan bayan pilot Oya Eren’i de ayrıca tebrik etti. TOSFED Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tansu Uzun da, başarılı genel kurul ardından kulüpler, il temsilcileri ve sporcularla daha sık bir araya geleceklerini ifade ederken, “Spora katkıları nedeniyle TOSFED adına Başkan Karabalık’a teşekkür ederiz” dedi. KOSDER Başkanı Ceyhun Yalçın da, emeği geçen tüm arkadaşlarına teşekkür etti.  

 

2012 Türkiye Otokros Şampiyonası’nın 11. Yarışlarında alınan sonuçlar;

Ulusal Grup 1. Kategoride Ahmet Salih Kandemir birinci, Oya Eren ikinci oldu. 2. Kategoride Hakan Ertarman birinci, Kerem Orak ikinci, Uğur Akman üçüncü oldu. 4. Kategoride Sinan Saatçi birinci, Dağhan Yavuz ikinci oldu. 5. Kategoride Hakan Kargın şampiyon olarak kupayı kaldıran isimdi. Mahalli Grup 1. Kategoride Ahmet Salih Kandemir birinci, Oya Eren ikinci, Özkan Uçkan üçüncü oldu. 2. Kategoride Engin Kap birinci, Ömer Köstek ikinci, Hakan Ertarman üçüncü oldu. 3. Kategoride Halid Avdagiç birinci, Yiğit Serkan Yalçın ikinci oldu. 4. Kategoride Hakkı Ağaoğlu birinci ve Hülya Tanrıbilir ikinci oldu. 5. Kategoride ise Hakan Kargın birinci oldu.

 

2012 Türkiye Otokros Şampiyonası’nın 12. Yarışlarında alınan sonuçlar;

Ulusal Grup 1. Kategoride Oya Eren birinci, Ahmet Salih Kandemir ikinci oldu. 2. Kategoride Kerem Orak birinci, Hakan Ertarman ikinci, Emre Zümrüt üçüncü oldu. 4. Kategoride Sinan Saatçi birinci, Uğur Akman ikinci oldu. 5. Kategoride Hakan Kargın şampiyon olarak kupayı kaldıran isimdi. Mahalli Grup 1. Kategoride Ahmet Salih Kandemir birinci, Oya Eren ikinci, Özkan Uçkan üçüncü oldu. 2. Kategoride Engin Kap birinci, Ömer Köstek ikinci, Yaşar Abay üçüncü oldu. 3. Kategoride Yunus Emre Bol birinci, Serdar Kaan Yalçın ikinci ve Murat Zümrüt üçüncü oldu. 4. Kategoride Hakkı Ağaoğlu birinci ve Hülya Tanrıbilir ikinci oldu. 5. Kategoride ise Hakan Kargın birinci oldu. 11. Ve 12. Yarışlarda elde ettiği sonuçlarla Oya Eren en iyi bayan pilot seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817