KURAL TANIMAYANI TANIMAM
 Körfez Belediyesi tarafından usulsüz yapılan çalışmalar nedeni ile Türköz İnşaatın eski pektim arazisi üzerine yaptığı 600 dairelik Petkim park konutlarını mühürleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ‘ Kural Tnımayanı Tanımam’ dedi.

KURAL TANIMAYANI TANIMAM


Konuyla ilgili olarak görüşünü aldığımız Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Evet inşaatı mühürledik. Gelir yaptıkları yanlışı anlatıp düzeltelim derseler yardımcı oluruz. Ancak ben istediğimi yaparım zihniyetiyle hareket ederse o zaman da gereği yapılır. Benim yumuşak karnım yok. Varsa da o 150 bin nüfuslu Körfezdir. Kural tanınamazlığı hazmedemiyorum. Ben kimseye pozitif ayrım yapmam” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
körfez aşıkı cihan 10 yıl önce

bu duruşunuz inşallah hep bu şekilde geçer. bu memlekete sayın baştopçu gibi olmanızı canı gönülden istiyorum. memleketimin issiz insanları dururken diyer şehirlerden insan getirip iş alanlarına burdakileri yok sayıp torpil amaçlı başkalarına hak yedirmezsiniz inşallah.

Avatar
adamın biri 10 yıl önce

süpersi̇n başkanim haddi̇ni̇ bi̇lmeyene haddi̇ni̇ bi̇ldi̇ren yeti̇mi̇n hakkini koruyan bi̇ri̇si̇n allah seni̇ ve başbabakinimizi korusun ami̇n..

banner2817