banner2779
banner2752
banner2750

Kuran-ı Kerim yakarken evini yaktı
Edinilen bilgilere göre, Tatlıkuyu Mahallesi 1326. Sokak’ta oturan fakat bir yere taşınan Asiye S. isimli bir bayan evinde bulunan eski Kuran-ı Kerimleri bir poşete koyarak evinin çatısında yakmak istedi. Bir anda alev alan poşet, evinin yakınında bulunan binaya sıçradı. Olayı gören mahalle sakinleri kendi imkanları ile yangına müdahale etti. Ardından itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler yangını kontrol altına aldı. Başına gelen ilginç olayı anlatan Asiye S. kötü bir niyetinin olmadığını söyledi.
 
ÇÖPE ATMAK İSTEMEDİM
Taşınırken Kuran-ı Kerimleri çöpe atmak istemediğini belirten Asiye S. “Evde Kuran’ı Kerimler vardı. Taşınırken çöpe atmak istemedim. Yakarak yok etmek istedim. Evimizin çatısında Kuran’ı yakarken bir anda ateş çevreye sıçradı. Yalıtımlı duvar alev aldı. Bir anda ne yapacağımı şaşırdım. Komşular kovalarla getirdikleri suyla yangını kontrol altına aldı. Daha sonra gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yanlış bir şey yaptığımın sonradan farkına vardım.” dedi. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751