banner2779
banner2752
banner2750

KURAN KURSU MERKEZİNE DUALARLA BAŞLANDI
 Güzeller Kuran Kursu Merkezi için ilk adım atıldı. Güzeller Mahallesi Yeni Camii karşısındaki alanda yapımına başlanacak olan kuran kursu merkezi inşa çalışmasına dualarla başlandı. Törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, camii cemaati ve mahalle sakinleri katıldı.

Kur’an tilaveti ve yapılan duanın ardından geçilen törende kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bugün güzel bir hizmet için bir ataya gelmiş bulunmaktayız. Çocuklarımızın Kuran-ı Kerim’i öğrenmeleri anlamaları için kuran kursu merkezleri önemli. Biz inandık ki Kuran oldukça millet yükselir. Bugün bir burada bir eksikliği giderecek olan kurs merkezimizin temelini sizlerle birlikte atıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi. Başkan Köşker’in ardından söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz ise, “Rabbim bu hayırlı hizmeti, hayırla muvaffakiyete erdirsin inşallah. Bu güzel hizmetin önünü açan, katkı sunan herkesten Rabbim razı olsun inşallah. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından yapılan dua ve kurban kesimiyle kuran kursu merkezi için ilk adım atılmış oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751