Kur’an Okuma Yarışması’nda dereceye girenler ödüllendirildi
 Kur’an Okuma Yarışması’nda dereceye girenler ödüllendirildi

Körfez Müftülüğü ’ne bağlı Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında yapılan, Kur’an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim’i Yüzüne Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, bilgisayar ve bisikletle ödüllendirildi.

Körfez İlçe Müftülüğü’ne bağlı 100 Kur’an Kursunda eğitim gören 6845 öğrenci arasında yapılan yarışmada, dereceye girenlere ödülleri Körfez Belediyesi Anfi Tiyatroda düzenlenen programda verildi. Ev sahipliğini ilçe müftüsü Hasan Erdoğan’ın yaptığı programa ; Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ile eşi Ayşe Hanım, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan,başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan,imamlar,  öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan ilçe müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.Konuşmanın ardından dereceye giren otuz öğrenciye bisiklet dağıtıldı. Yarışmanın birincileri olan Çamlıtepe Kur’an Kursu öğrencisi TuanaGençer ve İlimtepe Kur’an Kursu öğrencisi Marziye Ülker ise bilgisayar ve bisiklet ile ödüllendirildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817