KURBAN KOMİSYONUNDAN ÖNEMLİ DUYURUVVV
 İzmit İlçe Müftülüğü ’ne müracaat etmeleri kararlaştırıldı.

İzmit İlçe Kurban Komisyonu, bayram öncesi gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında istişarede bulundu. 24 Eylül’de başlayacak Kurban Bayramı dolayısıyla  toplu kesim ve satış yapacak  vakıf, dernek veya şahısların 7 Ağustos  Cuma gününe kadar İzmit İlçe Müftülüğüne yazılı müracaat etmeleri gerektiğini belirten yetkililer” kurban satışı ve kesim için müracaat eden şahıs ve derneklerin satış ve kesim yapacağı  alanlar, İzmit İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından 14 Ağustos tarihine kadar kontrol edilerek karara bağlanacaktır” dediler.

 

KURBAN SATIŞ YERİ ÇAYIRKÖY’E

 

Komisyon ayrıca,  kurban satış pazar yerinin de Kandıra yolu Çayırköy mevkiindeki 4074, 2546 ve 2337 nolu parsellerin ortasında kalan alanda kurulacağını da kararlaştırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817