KURBAN PAZARINDA SORUN YOK
 İzmit Belediyesi tarafından Kandıra yolu Çayırköy yakınlarında kurulan  kurban pazarında yurdun dört bir yanından gelen satıcılar, müşteri bekliyor.

Sadece İzmitli satıcıların değil başta Afyon, Ağrı, Kars, Tokat, Erzurum, Artvin, Diyarbakır, Muş, Van ve Kastamonu illerinden gelen 85 satıcı 15 dönümlük alan üzerinde 5000’e yakın büyük ve küçük baş hayvanı satmak için müşteri bekliyor.

Kurban pazarında her hangi bir sorun olmaması için İzmit Belediyesi’nin her türlü tedbiri aldığı bildirildi. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre,  90 ayrı parsele bölünen alanda her parsele su tesisatı çekilip  zemine de 1500 ton stabilize serildi.  Güvenlik amaçlı olarak kurbanlık satış alanın çevresinin tel çit ile kapatıldığı, sahanın da elektrik tesisatı ile aydınlatmasının yapıldığını söyleyen İzmit Belediyesi yetkilileri”  satıcı ve alıcıların ihtiyacı için wc, duş, mescit, çayocağı, kantin gibi sosyal donatılarla donatılan alanda hiçbir sorun olmaması için büyük özen gösteriyoruz” dediler.

Pazarda küçükbaş  kurbanlıkların 500 liradan, büyükbaş kurbanlıkların da 4000 liradan başlayan fiyatlara  satışa sunulduğu öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817