banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Kurban Satışında Birbirlerine  Girdiler

 Kavga eden 3 kişinin kaçtığı belirtiliyor.

Alınan bilgi ve iddialara göre. Kurban satışı yapan Y.T.  ile alıcı olarak pazara gelen T.B. fiyat konusunda tartışmaya başladılar. Kurbanın pahalı satıldığını söyleyen alıcı ile satıcı arasındaki sözlü tartışma kavgaya dönüştü ve olaya çadırda bulunan diğer satıcılarla, alıcının akrabaları da karıştı.

Pazar alanı bir anda savaş meydanına döndü ve çadırda bulunan bir kişi darp edildi. Olay yerine çağrılan 112 sağlı ekipleri darp edilen şahsı hastaneye götürürken kavgaya karışan T.B. ve amca çocukları Ç.B. ile F.B. nin kaçtığı ve arandığı belirtildi.

Meydana gelen olayın duyulmasından sonra kurban pazarında sorgulama yapmak isteyen Jandarma ekiplerine kavga hakkında bilgi verilmedi ve kimsenin davacı olmadığı, hatta kavganın dahi yaşanmadığı söylendi. Olayla ilgili araştırma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826