KURBAN YERLERİ İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ
 Kura Çekimi Yarımca Kültür Merkezinde Gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi tarafından, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle yapılan hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Körfez Belediyesi tarafından kentte vatandaşların kurban ihtiyaçlarını giderebilmeleri için iki bölgede kurban satış alanları oluşturuldu. Oluşturulan kurban satış yerleri için Yarımca Kültür Merkezinde kura çekimi gerçekleştirildi.

Kura Çekiminde Hayvan Satıcılarına Eğitim Verildi

Gerçekleşen kura çekiminde Körfez İlçe Tarım Müdürlüğünden Veteriner Hekimler Mehmet Rağıp Çakmak ve Halil İbrahim Yüce kurban pazarı esnafına kurbanlıklarla ilgili önemli bilgiler aktardı. 74 tekli, 38 çiftli olmak üzere çekilen kuralarda 2 adet büfe ve çay ocağı kuraları da Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya tarafından yapıldı.

24 Saat Kesintisiz Hizmet

Körfez halkının daha sağlıklı ve rahat bir şekilde alışveriş yapmaları için kurban satış alanında bütün önlemlerin alındığı ve gereken dezenfekte ve temizlik çalışmalarının kurban bayramına kadar devam edileceği ifade edildi.

Satış yerlerinde, vatandaşların ihtiyaçlarını giderebileceği otopark, tuvalet, mescit de yapılacak. Elektrik ve su tesisatının da döşendiği kurban satış alanlarında hayvan tüccarları ve vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmaması için bayram süresinde belediye tarafından 24 saat hizmet sunulacağı, ilgili müdürlük yetkilileri tarafından bildirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817